10 redenen

1. Uitstekende, snelle service – Door onze ruime voorraad, ons aangepast machinepark en onze eigen leveringsdienst kunnen wij u onze producten op het door u gewenste tijdstip leveren. Naast de kwaliteitsgarantie staan wij steeds voor u klaar.

2. Ons machinepark – Dankzij ons uitgebreid en hypermodern machinepark kunnen wij alle hout en platen op de door u gewenste formaten zagen. schaven en bewerken.

3. Voorraad – Wij hebben een ruime stock aan hout, platen, meubel- en keukenbeslag. Had u liever iets dat niet voorradig is? Wij bestellen het graag zo vlug mogelijk voor u.

4. Eigen leveringsdienst – Wij beschikken o.a. over een grote vrachtwagen met kraan en vorklift om uw aankopen op de juiste plaats te laten toekomen.

5. Eigen schaverij – Dankzij onze 2 vierzijdige schaafmachines kunnen wij al het hout in het gewenste profiel schaven.

6. Eigen drenkingsstation – Houtwormen kunnen heel wat schade aanrichten. Daarom drenken we al uw timmerhout in ons drenkingsstation. Standaard drenken we met toevoeging van de kleur groen, maar op aanvraag kan dit ook kleurloos.

7. Optimale prijs/kwaliteit verhouding – Dagelijks speuren wij voor u naar de betere houtsoorten en plaatmaterialen op de internationale houtmarkt. Alleen hout en platen die aan de beste kwaliteit / prijs verhouding voldoen, worden aangekocht. Ook onze aanverwante houtproducten worden met de grootste zorg geselecteerd uit het bestaande marktaanbod.

8. Vakkundig advies – Wij helpen u graag om voor de meest uiteenlopende toepassingen het juiste materiaal te kiezen. Ook wat betreft de uitvoenng en technische uitwerking kan u op ons rekenen voor het juiste advies. Door de productkennis en ervaring van onze medewerkers weten zij een antwoord op de meeste van LPN vragen.

9. Naservice – Te kort, te lang, te veel, te weinig besteld? Wij zorgen ook voor onze klanten na levering.

10. Garanties voor kwaliteit – Wij bieden enkel kwaliteitsproducten aan. Hiervoor werken wij samen met een groot aantal gerenomeerde firma’s. Kijk zeker op onze links pagina waar u een greep uit onze leveranciers kan bezoeken.

Geef een reactie